Wilt u een advertentie plaatsen in ons magazine De Psycholoog en zo 13.000 lezers bereiken? Hieronder leest u meer informatie over adverteren. Heeft u nog vragen neem dan contact op met onze uitgever Performis BV.

Adverteren in De Psycholoog

Het magazine De Psycholoog is het leidende maandblad voor de beroepsgroep in Nederland. De Psycholoog heeft een grote oplage (13.000) en wordt 11x per jaar verzonden. Leden van het NIP ontvangen De Psycholoog automatisch. Het blad bereikt het overgrote deel van de beroepsgroep psychologen. Bovendien lezen veel psychologen die geen lid zijn van het NIP het blad. Ook psychologisch assistenten, leden van de Belgische Federatie van Psychologen, NVO-leden en afgestudeerden aan de GGK-opleiding te Maastricht kunnen zich abonneren.

Performis BV

Uitgever Performis BV te ’s-Hertogenbosch verzorgt de advertenties in De Psycholoog. U kunt in verschillende formaten adverteren, variërend van twee hele pagina’s tot een kwart pagina, in full colour of zwart-wit. U ontvangt een reductie als u meer advertenties plaatst. Er gelden toeslagen voor omslagpagina’s. Bijsluiters voegen wij bij op aanvraag.

Meer weten?

Wenst u graag een vrijblijvende offerte te ontvangen of wilt u meer informatie over formaten, mogelijkheden en wijze van aanleveren? U kunt direct contact opnemen met:

Performis BV
Postbus 2396
5202 CJ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 6895889
E-mail: depsycholoog@performis.nl
Contactpersoon: Geert Janus