Lees verder
Over iets meer dan een maand vindt het NIP Jaarcongres 2024 plaats, op vrijdag 7 juni in ’s Hertogenbosch. Het Jaarcongres is de perfécte gelegenheid om collega-psychologen te ontmoeten en je te laten inspireren door wetenschappers en andere pioniers in de psychologie.
Nederlands Instituut van Psychologen

We bieden een divers programma waarin de breedte van ons vakgebied zichtbaar is. Aan bod komen jeugdtrauma, maatschappelijke veerkracht, psychologie in de media, rouwverwerking, diversiteit, digitalisering & AI, psychische kwetsbaarheid op het werk, vermoeidheid bij long-COVID, prestatiedruk in het onderwijs, genderincongruentie, recherchepsychologie, ‘doenlijk’ beleid maken en dynamiek in de ouderenzorg. De eerste inschrijvers zijn enthousiast over hun deelname aan het Jaarcongres:

Ik probeer altijd op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de ggz en in psychologische zorg. Het Jaarcongres leek mij een mooie manier om dat weer te doen. Daarom heb ik meteen besloten me in te schrijven.

Mieke Pantus
GZ-psycholoog

Het NIP jaarcongres biedt een mooie combinatie van zowel een inhoudelijk zeer interessant programma alsook de kans om te netwerken met collega’s uit ons werkveld.

Robin van en Kieboom
Klinisch neuropsycholoog

Wil jij net als Robin en Mieke het Jaarcongres niet missen? Meld je nu dan aan voor een dag vol vernieuwende vakinformatie en inhoudelijke sessies waarin je je vakkennis verder ontwikkelt. Tussen de bedrijven door en op de afsluitende borrel kom je collega-psychologen tegen waarmee je ervaringen kunt uitwisselen en door kunt praten.

Bring a friend!

Heb je als NIP-lid een collega, vriend of kennis die je graag mee wil nemen naar het jaarcongres? Dat kan! Als jouw genodigde krijgt deze persoon maar liefst € 150,- korting op een ticket voor het jaarcongres. Zij kunnen zich via het tickettarief ‘Bring a friend (NIP-lid)’ inschrijven en jouw naam noemen als bevestiging.

Bekijk het volledige programma en schrijf je in via psynip.nl/jaarcongres.