Lees verder

Over verlangens, innerlijke verdeeldheid en vervulling

Je verlangens wil je het liefst vervullen. Soms lijk je jezelf echter tegen te werken, terwijl toch helder is wat je verlangt. Of je wilt de ene dag het een en de volgende dag iets anders. Of je volgt juist wél gepassioneerd je verlangen, maar voelt je toch niet vervuld.

Als je niet doelgericht je koers kunt volgen, hebben verschillende delen in jou hun eigen verlangens en behoeften, die niet te verenigen zijn. Door kleinere en grotere verwondingen die je opliep in de loop van je leven ben je innerlijk verdeeld geraakt. Om pijn of verdriet niet meer te hoeven voelen ben je verlangens gaan koesteren die je op een dwaalspoor brengen. Hoe je verlangen een zuiver kompas kan worden lees je in dit boek.

Met een voorwoord van Stef Bos.

Over de serie Breek de stilte

Sommige thema’s zijn zo algemeen en menselijk dat je niet zou denken dat ze moeilijk bespreekbaar zijn. Toch is de werkelijkheid soms anders. De stilte doorbreken en onderzoeken waar je soms mee worstelt en wat gevoelig ligt, vraagt erkenning, behoedzaamheid en veiligheid. Maar ook oprechtheid die de realiteit niet uit de weg gaat, maar juist benoemt. Dát is het klimaat van de serie Breek de stilte.