Lees verder

ACT in Actie verzorgt sinds 2012 training en opleiding in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en heeft reeds meer dan 500 professionals opgeleid in ACT. Wij bieden geaccrediteerde ACT-cursussen (basis & verdieping), workshops, lezingen alsook supervisie aan door heel Nederland. Bekijk ons cursusaanbod voor meer informatie alsook een actueel overzicht van beschikbare cursussen in uw regio.

De cursussen van ACT in Actie worden verzorgd door ervaren docenten, met ruime ervaring in het werken met Acceptance and Commitment Therapy. Ieder heeft zijn eigen expertise, als het gaat om het toepassen van ACT bij verschillende doelgroepen, in verschillende behandelcontexten.

De afgelopen jaren heeft ACT in Actie veel ACT-materiaal ontwikkeld, dat we graag gratis beschikbaar stellen. Het gaat hier om meer dan 100 ACT-oefeningen, ACT-metaforen, informatiebrochures, illustraties, geleide oefeningen en video’s. Ook is het mogelijk om op deze website verschillende ACT-vragenlijsten in te vullen, die direct een uitslag geven om zo meer zicht te krijgen op de verschillende ACT-processen.