Lees verder

Bij Dokter Bosman gaat de psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak van de geestelijke gezondheid van een cliënt. Onze behandeling is erop gericht de cliënt en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is ook Dokter Bosman.

Bij Dokter Bosman zien we psychologische behandeling als middel dat je inzet om cliënten te helpen een persoonlijk doel te bereiken. Je gebruikt je specialistische expertise en ervaring om een persoonlijk behandelplan op maat te maken. We maken gebruik van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en behandeling. We laten ons inspireren door het concept Positieve Gezondheid.

Spreekt onze behandelvisie ja aan? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures.