Lees verder

EFTiN is hét kennisinstituut in Nederland op het gebied van Emotion Focused Therapy. EFTiN wil professionals inspireren, opleiden en laten ervaren wat de kracht is van EFT.

Van Apanta-academy naar EFTiN

EFTiN komt voort uit Apanta-academy. Vanwege de grote belangstelling en het succes van onze EFT-opleidingen hebben we een zelfstandig kennis- en opleidingscentrum opgezet, dat zich helemaal richt op EFT. Apanta-academy blijft de opleiding tot persoonsgericht experiëntiele psychotherapeut aanbieden. Meer informatie kunt u lezen op www.apanta-academy.nl.

Wat doet EFTiN?

EFTiN biedt bij- en nascholing aan professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Je kunt bij ons de volledige en internationaal erkende EFT-opleiding volgen. Daarnaast geven we specifieke en bijzondere masterclasses, workshops, trainingen en cursussen.

Erkende opleidingen en docenten

Alle opleidingen en cursussen van EFTiN zijn geaccrediteerd. Voor de cursussen die wij aanbieden wordt altijd accreditatie aangevraagd bij FGzPt, NVP, NIP en VPeP en op verzoek bij de NVvP. Onze docenten zijn allen professionals en expert in hun vakgebied.

Erkend door isEFT

EFTiN is het enige opleidingsinstituut in Nederland dat officieel erkend is door de International Society Emotion Focused Therapy – isEFT. EFTiN is ook vertegenwoordigd in het bestuur van isEFT.

Lees het interview met Juliette Becking over EFT & EFTiN.