Lees verder

Het Euregionaal Congresburo organiseert sinds 2006 congressen, symposia en studiedagen voor hoogopgeleide professionals werkzaam in o.a. de GGz, Jeugdzorg, zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en de leerlingenzorg.

Wij zijn een CRKBO-geregistreerd scholingsinstituut, dat zich tot doel stelt om professionals mogelijkheden te bieden het maximale uit hun cliënten, patiënten en leerlingen, maar ook uit zichzelf te halen. Daarbij staan wij garant voor een hoogstaand en breed geaccrediteerd scholingsprogramma.

Wij werken uitsluitend met vooraanstaande en hooggekwalificeerde sprekers, docenten, trainers en ervaringsdeskundigen, die vanuit verschillende hoedanigheden verbonden zijn aan Universiteiten, Lectoraten, Hogescholen en zorginstellingen in Nederland en Vlaanderen.

Onze eigen medewerkers hebben ruime ervaring in de hulpverlening, welzijn, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, waardoor wij voortdurend de brug proberen te slaan tussen ‘weten’ en ‘kunnen’. Daarvoor volgen wij nauwgezet alle ontwikkelingen en scholingsvragen afkomstig uit de praktijk.