Lees verder

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf regionale zorgeenheden, in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Hier werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Via een actief scholingsbeleid en met oog voor individueel talent, stimuleren wij onze bijna 3.000 medewerkers om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg voor onze cliënten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

 

kaart nederland ggz centraal wit (klein) GGZ CENTRAALMet vestigingen in verschillende plaatsen is het binnen GGz Centraal altijd mogelijk om letterlijk jouw horizon te verbreden. Om na verloop van tijd op een andere vestiging, met misschien een andere specialisatie en/of een andere doelgroep te werken. Zo kan je binnen dezelfde organisatie toch verschillende werkplekken ervaren. En dat is best uniek.

 

Met elkaar werken aan de ggz van nu én van morgen

Jazeker, ook wij hebben volop vacatures en zoeken collega’s die gewaardeerd worden om wie ze zijn en wat ze kunnen. Maar er is iets dat wij nóg belangrijker vinden dan jouw ervaring en vaardigheden als gz-psycholoog of klinisch psycholoog: visie en interactie. Want met mensen zoals jij, die vanuit hun eigen specialisme en ondernemende karakter invulling geven aan hun functie én aan samenwerking, kennisdeling en innovatie, kunnen wij de ggz van de toekomst verder vorm geven.

Kortom, wij komen graag met talentvolle ggz professionals in contact. Om de dialoog op te zoeken en elkaar te leren kennen. Met een kop koffie erbij of telefonisch of gewoon even via LinkedIn. Zonder dat je direct een baan aangereikt krijgt.

Nieuwsgierig?

Ontdek via LinkedIn met welke collega’s je al gelinkt bent of wilt linken. Een bekende of vakgenoot legt graag met jou een eerste contact. Op www.werkenbijggzcentraal.nl vind je meer info over onze organisatie, verhalen van collega’s en vacatures. Via recruitment@ggzcentraal.nl kunnen we gelijk in actie komen en een kennismaking plannen. Wellicht tot ziens.