Lees verder

Bij King nascholing verzorgen we geaccrediteerde (na)scholing voor professionals in de GGZ, jeugdzorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en het onderwijs. We vinden het belangrijk dat zij zich ontwikkelen en hun kennis blijven verrijken.

Over King nascholing

In een wereld waar de vraag naar psychische zorg voortdurend toeneemt, begrijpen we dat professionals in het maatschappelijk werkveld een cruciale rol spelen. Daarom is het van essentieel belang dat zij investeren in hun kennis en deze kunnen toepassen in de praktijk. Dit is de reden waarom we bij King nascholing hoogwaardige en praktijkgerichte (na)scholing aanbieden. Dit doen we door een breed scala van geaccrediteerde cursussen en opleidingen op 14 vaste locaties in heel Nederland en op locatie bij organisaties door het hele land aan te bieden.

Wat King nascholing uniek maakt

-Geaccrediteerde cursussen en opleidingen: Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd, zodat professionals kunnen vertrouwen op de kwaliteit van ons aanbod.

-Uitstekende beoordelingen: Onze cursisten beoordelen onze cursussen gemiddeld met een 9.3, wat getuigt van de hoge tevredenheid en effectiviteit van onze (na)scholing.

-Flexibiliteit: We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft. Daarom bieden we blended learning, op locatie en/of online, zodat iedereen kan leren op een manier die bij hen past. Ons incompany aanbod stemmen we af op de behoeften van de organisatie en bij elke vraag die we krijgen, denken we actief mee en verkennen we de mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de wensen te voldoen.

-Uitstekende lunch: Al onze vaste locaties zijn geselecteerd op hun gastvrijheid en goede verzorging. Een lekkere lunch vinden we belangrijk; dit draagt bij aan ontspanning, nieuwe energie en om met goede concentratie de middag in te gaan.

-Hooggekwalificeerde docenten: Onze docenten komen rechtstreeks uit het werkveld en worden uitstekend beoordeeld op hun kwaliteit en vermogen om (wetenschappelijke) kennis te koppelen aan de praktijk.

Over het ontstaan van King nascholing

Kim en Ingrid, de oprichters van King nascholing, zijn opgeleid tot (ortho)pedagoog en jarenlang werkzaam geweest in de jeugdzorg. Met hun team van bevlogen mensen spelen ze al 10 jaar lang in op vragen en behoeften uit het veld waarbij ze veel waarde hechten aan persoonlijk contact met cursisten en docenten.

Onze ambitie

In een werkveld dat niet stil staat, maar constant in beweging is, is het blijven doorontwikkelen van essentieel belang. Door in te spelen op veranderende behoeften uit diverse werkvelden, zullen we ons aanbod verder verbreden en verdiepen. Dit doen we met verschillende samenwerkingspartners waardoor ons aanbod in de breedte kan blijven groeien. We zullen onze cursussen op nog meer locaties in Nederland gaan aanbieden, waardoor de reistijd zo veel mogelijk beperkt blijft.