Lees verder

Wij zijn Kim & Ingrid

Waarom zou hoogwaardige nascholing veel geld moeten kosten? “Dat kan efficiënter en voordeliger!” dachten wij. Het idee voor King nascholing was geboren en we bundelden onze ervaring, expertise en ons enthousiasme. Onze missie: hoogwaardige, praktijkgerichte en betaalbare cursussen aanbieden voor psychologen, orthopedagogen, POH GGZ-ers en jeugdzorgwerkers.

  • Ingrid Rodenberg-Oostervink (1978) heeft haar opleiding Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam genoten en is de afgelopen tien jaar als gedragswetenschapper werkzaam geweest in de Jeugdzorg. Zij begon haar carrière als Raadsonderzoeker bij de Raad voor de Kinderbescherming. Ingrid heeft veel ervaring en expertise op het gebied van crisisinterventies. In 2005 is zij bij Spirit Jeugd- en opvoedhulp gaan werken waar zij collega Kim heeft leren kennen.
  • Kim van den Berg (1975) is na haar studie Pedagogische Wetenschappen aan de UvA in Amsterdam gestart als jeugdhulpverlener bij Bureau Jeugdzorg in Amsterdam en is later in Amsterdam Zuidoost voor de gemeente gaan werken als zorgcoördinator. Zij heeft het stadsdeel niet verlaten toen zij voor Spirit als gedragswetenschapper begon en later de overstap maakte naar de Bascule, bij de divisie forensische jeugdpsychiatrie. Kim heeft zich gespecialiseerd in de forensische Jeugdzorg.

Waarom King?

Veel enthousiasme, praktijkervaring èn een slimme aanpak zijn de belangrijkste redenen waarom wij hoogwaardige en volledig geaccrediteerde cursussen voor psychologen en orthopedagogen kunnen aanbieden tegen concurrerende tarieven.

Dankzij onze persoonlijke ervaring, expertise en achtergrond kennen wij de behoeften omtrent nascholing in de Jeugdzorg, GGZ en onderwijs en het belang van de koppeling naar de praktijk. Bovendien zijn wij als geen ander in staat om op flexibele wijze in te spelen op de specifieke wensen van onze cursisten. Cursussen op maat, in company trainingen en workshops behoren tot de mogelijkheden.