Lees verder

Dit is MAANDAG!

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Werken als gezondheidszorgpsycholoog

Hoe help je een ander zijn of haar probleem op te lossen? Stap één is om te erkennen dat er een probleem is. En vanuit daar kijk je samen met de client verder. Hoe? Dat hoeven we je niet te vertellen. Jij weet namelijk als geen ander hoe je het juiste traject uitstippelt samen met je client. Als GZ-psycholoog diagnosticeer, indiceer en behandel je cliënten met uiteenlopende psychische aandoeningen of problemen in de persoonlijke levenssfeer. Deze variëren van enkelvoudig tot complex. Om deze problematiek in kaart te brengen, verricht je intakes, anamnese, observaties en psychodiagnostisch onderzoek. Behandelingen op maat toepassen is wat jij graag doet. Je werkt als GZ-psycholoog vaak samen met andere disciplines zoals artsen en psychiaters. Deelnemen aan multidisciplinair overleg en intervisies horen bij de werkzaamheden.

Ben jij de GZ-psycholoog die de onderste steen boven krijgt en ben jij toe aan nieuwe werkomgeving? Dan is werken als GZ-psycholoog bij Maandag® zeker iets voor jou.