Lees verder

Over Mindler

Mindler is in 2018 begonnen met de visie dat iedereen de kans moet krijgen om op voet van gelijkheid een psycholoog te spreken; ongeacht waar je vandaan komt, je locatie of financiële situatie. Inmiddels werken meer dan 250 erkende psychologen bij Mindler en hebben we al tienduizenden mensen geholpen, grotendeels zonder wachttijden en tegen de gebruikelijke kosten. Mindler is de grootste digitale GGZ aanbieder in Zweden, en zijn we goed op weg om datzelfde in Nederland te bereiken.

Op innovatieve wijze maken wij de wereldwijde geestelijke gezondheidszorg toegankelijk voor iedereen.

Kwalitatieve, eerlijke en laagdrempelige zorg die makkelijk toegangbaar is, dat is waar Mindler voor staat. Wij vinden dat iedereen goede psychische hulp verdient, ongeacht inkomen of woonafstand. Wij brengen digitale techniek en professionele zorg samen. Dit maakt effectieve behandelingen voor iedereen mogelijk.

Hoge wachtlijsten in de GGZ

Psychische klachten zijn oorzaak nummer één van alle ziekmeldingen in onze samenleving. Steeds meer mensen lopen met mentale klachten rond, die ze zelf niet meer kunnen oplossen. Dit is grotendeels de reden van de torenhoge wachttijden bij GGZ-behandelaren. Langer dan acht weken wachten is tegenwoordig heel normaal. Maar als je vastloopt in het leven wil je niet wachten. Je wilt juist graag zo snel mogelijk weer jezelf worden. Het gebrek aan mogelijkheden om op korte termijn hierbij professionele hulp te krijgen is één van de redenen dat Mindler is opgezet.

Online hulp: Onze doorbraak

Mindler biedt een snelle en effectieve route naar deskundige hulp. Wij vinden dat niemand hoeft te wachten op goede psychische zorg. Via videogesprekken met een erkende psycholoog word je van je klachten afgeholpen. Ons bedrijf, dat zijn oorsprong kent in Zweden, heeft in het afgelopen jaar maar liefst met 30.000 consulten mensen succesvol voortgeholpen. Mindler behandelt ieder individu met respect en onder gelijke voorwaarden.

Contact met Mindler

Heb je vragen over ons of wil je weten wat Mindler voor jou kan betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.