Lees verder

Het doen van wetenschappelijk onderzoek kan een hele uitdaging zijn, en al helemaal als je dit naast je ‘gewone’ leven moet doen en je er niet de nodige ervaring mee hebt.

Je voelt je in het diepe gegooid, hebt te maken met allerlei belangen van anderen, ziet er enorm tegenop, en voelt je onzeker over allerlei praktische onderzoeks-skills die je wellicht een beetje mist.

Helaas hoor ik dit vaak om me heen, dus wellicht een kleine troost; je bent niet de enige!

Hulpbijwetenschappelijkonderzoek.nl

Ik ben Ires, GZ-psycholoog en wetenschapper, en ik combineer de klinische praktijk met het doen van onderzoek al meer dan 8 jaar. En wat ik heb gemerkt is dat onderzoek doen echt een stuk gemakkelijker en sneller kan!

Tijdens mijn GZ-opleiding heb ik een promotie-traject gevolgd, waarbij ik mijn doctoraat in de helft van de tijd (!) heb behaald. Je kunt je wel voorstellen, dat efficiënt werken en precies weten wat je wanneer moet doen hierbij extreem belangrijk is! En als ik nu terugkijk, weet ik zeker dat het nog een stuk sneller had gekund, als ik mijn huidige kennis al eerder had ingezet.

Ik gun het jou dat onderzoek doen je makkelijker afgaat, want het is al die stress echt niet waard, vind je ook niet?

Daarom ben ik op een missie. Mijn missie is om het doen van onderzoek in de gezondheidszorg makkelijker, efficiënter, en stiekem zelfs leuker te maken!

En dat doe ik door jou precies die stappen te vertellen die nodig zijn om ook jouw onderzoek snel tot een succesvol einde te brengen!

Neem een kijkje op mijn website om te zien hoe ik je (GRATIS!) kan helpen.