Lees verder

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vier regio’s in het midden van het land. Via een actief scholingsbeleid en met oog voor individueel talent, stimuleren wij onze bijna 3.000 medewerkers om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze cliënten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Inmiddels kennen wij een jarenlange opleidingstraditie. Jaarlijks bieden wij een ruim aantal erkende praktijkopleidingsplaatsen voor postmaster opleidingen Gedragswetenschappen. Klinisch psychologen, psychotherapeuten, klinisch neuropsychologen en gz-psychologen in opleiding kunnen bij ons het praktijkgedeelte van hun opleiding volgen (P-opleiding).

Wat heb je nodig?

Vooropgesteld is jouw affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Vanzelfsprekend ben je geregistreerd in het beroepsregister en heb je bij voorkeur op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen gewerkt.

Eigenschappen als betrokkenheid, doorzettingsvermogen, (intellectuele) nieuwsgierigheid, analytisch inzicht en zelfreflectie helpen jou het beste uit jezelf en je specialisatieopleiding te halen. Talentvolle gz-professionals met een sterke gerichtheid op innovatie, creativiteit en samenwerking mogen zich dan ook bijzonder aangesproken voelen.

Heb je interesse?

Ieder voorjaar starten wij met de werving voor diverse disciplines. Houd onze website in de gaten voor de openstaande vacatures en de bijbehorende locatiemogelijkheden.

Neem voor vragen contact op met Christel Hessels (klinisch psycholoog en P-opleider) via het secretariaat van de opleiding, bereikbaar op 06-23436471.

> Meer informatie