Lees verder

De psychologiepraktijk van de toekomst is een digitale praktijk. Over vijf jaar heeft 75% van de zelfstandig gevestigde psychologen naast hun reguliere praktijk ook een digitale praktijk. Mathanje Huisman helpt psychologen en therapeuten online en offline zichtbaar te zijn. Zij interviewt Bianca Elzinga, online ondernemer en marketeer over online ondernemerschap en hoe psychologen online kunnen gaan ondernemen.

In je praktijk kun je gewoon blijven doen wat je nu doet en daarnaast draait een digitale praktijk. Vol automatisch. Je genereert omzet voor je praktijk én helpt cliënten op de momenten dat het hen het beste uitkomt. Gewoon thuis. Of onderweg. Of juist op die momenten dat ze hulp het meeste nodig hebben. In situaties waarin ze klachten ervaren maar jij er niet live bij kunt zijn. En als je een wachtlijst hebt kun je cliënten misschien al direct hulp bieden vanuit jouw digitale praktijk.

Het is een mooi interview geworden waarin we jou als psycholoog willen inspireren over hoe jij online ondernemen kunt toepassen in jouw praktijk. Wat de mogelijkheden zijn en hoe jouw praktijk er over 1 a 2 jaar uit kan zien.

Is dit iets voor jou? Bekijk dan hier het interview.