Lees verder
Een overzichtelijk kennisplatform met alle ins en outs van de psychologie. U kunt hier alle artikelen uit ons vakblad lezen en downloaden. Daarnaast biedt de website aanvullende informatie en nieuwsberichten en is er ruimte om meningen en ervaringen uit te wisselen.
Redactie

Welkom op onze website, een kennisplatform opgezet vanuit De Psycholoog, het vaktijdschrift van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Naast alle artikelen uit het blad staan er nieuwsberichten op de website en lichten we voor psychologen relevante boeken uit. Artikelen over hetzelfde onderwerp zijn samengevoegd tot dossiers: alle informatie, tekst, video en beeld, overzichtelijk bij elkaar. Ook zijn dossiers verrijkt met informatie vanuit het NIP. Op alle artikelen is te reageren en is er plaats voor meningen, dialoog en discussie.

Zoeken op uw interesse

U kunt hier op verschillende manieren zoeken. Dat kan vanuit onderwerp, auteur, rubriek, jaargang/editie of als dossier. Van de laatste jaargangen staan alle artikelen uit tijdschrift De Psycholoog op deze site. De jaargangen zijn als pdf te lezen en te downloaden, dus u kunt het blad ook digitaal doorbladeren. Ook kunt u artikelen liken, delen of aan uw leeslijst toevoegen.

Inloggen

Om toegang te krijgen tot de artikelen en het archief kunt op de website inloggen met de codes die u ook gebruikt voor de huidige website (als NIP-lid of als abonnee van tijdschrift De Psycholoog). Discussies en reacties op artikelen zijn ook alleen te plaatsen en lezen met inlogcode.

 

Veel leesplezier!