Log in
Marlinde werkt als psycholoog bij de forensische polikliniek van Inforsa. Inforsa is één van de elf specialismen van Arkin, een van de grotere ggz-instellingen van Nederland. Vanuit het idee dat iedere cliënt recht heeft op digitale zorg is het Virtuele Arkin Huis ontwikkeld. Hierdoor hebben cliënten sneller toegang tot zorg, kunnen ze meer eigen regie nemen en laagdrempelig in contact zijn met hun behandelaar. Door de flexibele en toegankelijke ondersteuning van het Virtuele Arkin Huis ervaren cliënten een hogere kwaliteit van leven. Ook naasten en ketenpartners krijgen er ondersteuning, advies en zorg. Marlinde vertelt over haar werk en de digitale zorg bij Inforsa.

De inhoud van deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie van De Psycholoog.

Wat doe je allemaal bij Inforsa?

Ik ben psycholoog op onze polikliniek in Amsterdam. Eén dag in de week werk ik vanuit hier in de gevangenis in Zaanstad. Daarnaast maak ik deel uit van de werkgroep digitalisering. Toen ik hier anderhalf jaar geleden startte, ben ik daar vrij