Log in
Na de havo en na de scheiding van mijn ouders, wilde ik bij de politie om het onrecht te bestrijden. Maar ik zat er niet op mijn plek en daar vonden ze dat ik beter kon overstappen naar de Politieacademie. Maar daar was geen plaats. Daarom ging ik in een beveiligingsbedrijf werken.
Geertje Kindermans

In korte tijd doorliep ik alle carrièrestappen. Toen de groei eruit was, wilde ik psychologie gaan studeren. Ik vind die studie interessant en van de politie wist ik dat mijn gespreksvaardigheden goed waren. Ik koos voor de Open Universiteit (OU), vanwege de flexibiliteit. Dan kon ik de studie om mijn werk heen plannen. Later ben ik een eigen installatiebedrijf in beveiligingsapparatuur gestart. Het wordt nu gerekend tot de vijf procent beste bedrijven in die sector. Ik heb een grote intrinsieke motivatie om dingen goed te doen.

Van studeren aan de OU vind ik het fijn dat het flexibel is, maar het is ook vrijblijvend. Daar liep ik tegenaan bij mijn bachelor-thesis, mijn medestudenten stopten ermee. Daarom is de scriptie niet af en heb ik een ander onderwerp moeten kiezen. Inmiddels gaat de onderwijsstructuur bij de OU op de schop, het moet minder vrijblijvend worden en er moeten meer studenten afstuderen.

Academische beveiliging

Ik durf me bijna geen