Lees verder

De jaarlijkse Singer Symposia zijn een initiatief van Lemion (Koninklijke Boom uitgevers) en museum Singer Laren. Het gaat om bijeenkomsten op het grensvlak van psychiatrie en psychologie en beeldende kunst. Inspiratie, klinische relevantie en toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk zijn het uitgangspunt. Ditmaal opent het geheel gerenoveerde museum speciaal haar deuren voor deelnemers van dit symposium, en neemt hen mee in de wel zeer toepasselijke expositie De ontdekking van het heden. In de 20ste eeuw is meer gebeurd dan in de twee voorgaande millennia samen. Maatschappij, technologie, politiek maar ook het intellectuele debat rond de psyche zouden nooit meer hetzelfde zijn. En de kunst was er getuige van. (www.singerlaren.nl/agenda)

4e Singer Symposium: De ontdekking van het heden

Innovaties, utopie, idealen

Voorzitter

Dr. Alan Ralston

Sprekers

Prof. dr. Therese van Amelsvoort
Dr. Anton Hafkenscheid
Dr. Rogier Hoenders
Wouter Kusters
Jan Rudolph de Lorm
Prof. dr. Floortje Scheepers
Prof. dr. Joost Vijselaar

Datum

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 1 november 2021 in het museum Singer Laren én online.
Schikt deze datum u niet? Circa twee maanden na de datum van het symposium kunt u de opgenomen versie bekijken. Gaat u voor meer informatie naar de inschrijfpagina.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 320,-. A(N)IOSsen, PIOG’s en voltijdstudenten betalen € 195,-.

Inschrijven