Log in
Ik ben begonnen in Rotterdam met een bachelor psychologie en daarna ben ik klinische psychologie gaan studeren. Het leek me een interessante studie en ik wilde graag meer over het gedrag van mensen weten.
Geertje Kindermans

Vorig jaar in juni leverde ik mijn scriptie in en ben ik werk gaan zoeken. Eigenlijk ging ik al eerder nadenken over wat ik wilde en ik ben wat gaan oefenen met sollicitatiebrieven schrijven, maar als je nog met je hoofd in je scriptie zit, is dat moeilijk.

Tijdens mijn master heb ik een stage gelopen bij Antes (onderdeel van Bouman, een ggz-instelling met als specialisme verslaving, red.). Daarna wilde ik graag in de verslavingszorg blijven, maar zoveel vacatures kwam ik niet tegen. Daarom heb ik mijn focus verbreed. Omdat ik tijdens mijn stage ook wat ervaring had opgedaan in het neuropsychologisch onderzoek, reageerde ik bijvoorbeeld ook op vacatures binnen de revalidatie. En ik heb op promotieplekken gesolliciteerd. Maar ik had geen research master en dan is het moeilijk om daarop te worden aangenomen.

Nabellen

Al snel hoorde ik van mijn stagebegeleider dat de basispsycholoog van Antes een andere baan had gevonden. Ik heb de manager