Log in
Patricia Mazairac, arbeids- & organisatiepsycholoog, relatietherapeut, coach & radiopsycholoog bij Mazairac Psychologie.
Geertje Kindermans

Ik ben afgestudeerd in zowel ontwikkelings- en onderwijspsychologie als in arbeids- en organisatie psychologie. Aanvankelijk hield ik me bezig met werving en selectie van hoge managementfuncties in de publieke sector. Dan ga je intensief met iemand aan de slag, vaak gedurende een paar maanden. Je bouwt een band met iemand op, maar als je hem eenmaal op zo’n stoel hebt gekregen, dan houdt het verder op. Ik had behoefte mensen iets mee te geven, bijvoorbeeld hoe ze zich verder konden ontwikkelen, maar dat was niet mijn rol. Omdat ik aanvankelijk niet in de zorg wilde werken, was mijn plan om voor mezelf te beginnen als trainer en coach.

­Geen plan, geen klanten

In het begin had ik nog geen klanten en zelfs nog geen plan. Ik had alleen een sterk gevoel dat ik het kon. Ik ging me verdiepen in bruikbare methodes, zoals de Analytical Competence Tool. Dat is een methode op psychoanalytische basis en gaat over