Log in
Van origine ben ik Vlaming en tot mijn elfde heb ik in België gewoond, daarna ben ik met mijn moeder naar Groningen gegaan. Omdat ik altijd graag met sport bezig was, ging ik in 2008 Sport, Gezondheid & Management studeren aan de Hanzehogeschool. Maar ik merkte dat het benaderen van sport vanuit dat perspectief niet bij mij paste. Omdat ik ook geïnteresseerd was in psychologie en ik dat met sport kon combineren, heb ik de overstap gemaakt naar Toegepaste Psychologie.
Jeroen van Goor

Tijdens het kennismakingsrondje was ik de enige die al precies wist wat ik wilde: sportpsycholoog worden! Ik haalde mijn bachelor met een these over de relatie tussen mentale weerbaarheid en sportprestaties onder druk, superinteressant!

Na de bachelor koos ik voor een master Arbeids- Organisatie en Personeelspsychologie en deed onderzoek naar weerbaar gedrag tijdens voetbalwedstrijden. De overstap naar de universiteit verliep prima. Hard werken kan ik wel, tijdens mijn bachelor zei ik tegen mezelf: ik ga gewoon letterlijk veertig uur per week met mijn studie bezig. Dat vond ik niet moeilijk, waarschijnlijk omdat ik heel doelgericht bezig was. In 2016 rondde ik mijn master af en kreeg de basisaantekening sportpsychologie, wat noodzakelijk was voor de postmaster die ik nog wil doen tot praktisch sportpsycholoog.

­Timmermansoog

Ik keek natuurlijk onlangs met veel plezier naar de Olympische Spelen in Zuid-Korea, maar niet met een timmermansoog. Aan de buitenkant kun je toch niet goed zien welke interne processen er gaande zijn in een