Lees verder

DAVINCI Traject is Guido Mulder, een zeer ervaren, deskundige en enthousiaste docent die de Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie Kind en Jeugd (100 uur) geeft met veel humor en cases uit de dagelijkse praktijk. Hij staat garant voor kwaliteit. Cursuslocatie is Amersfoort.

guidomulder - kopieGuido Mulder is Klinisch psycholoog, psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut. Praktijkhouder van de Psycho Praktijk Leusden (sinds 1984), www.psychopraktijkleusden.nl. Heeft 14 jaar in het UMC gewerkt als klinisch psycholoog en gedragstherapeut op de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie. Als docent en hoofdopleider verbonden aan de PAO, Cure & Care en RINO te Utrecht. Supervisor/opleider en leertherapeut voor VGCt, NVO, NIP, VKJP. Bestuurslid VGCT portefeuille Jeugd. Bestuurslid SEL Stichting Eerstelijnszorg Leusden met o.a. huisartsen en fysiotherapeuten. Voorzitter samenwerkingsverband vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten K&J regio Eemland (VPPE).

Kennis opgedaan in de Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie Kind en Jeugd is direct toepasbaar in je eigen dagelijkse praktijk.