Lees verder

Betaalbare mentale gezondheidszorg voor iedereen, altijd en overal

Ontstaan

De effecten op iemands leven bij mentale problemen kunnen gigantisch zijn.

Het niet tijdig behandelen hiervan zorgt dan ook voor additionele problemen voor zowel de cliënt als zijn of haar naaste omgeving.
Na dit van dichtbij meegemaakt te hebben zijn de oprichters van Psylaris, uit frustratie met de wachtrij en kosten problematiek in Nederland, gestart met het ontwikkelen van oplossingen die een uitweg kunnen bieden aan deze situatie.

Passie en innovatie staan voorop!

Zij geloven dit namelijk te kunnen doen door een deel van de behandelingen autonoomte maken.

Met de hulp van geavanceerde, maar intuïtieve, software, kan Psylaris het verschil maken waarmee een cliënt zichzelf sneller, beter en kostenefficiënter kan behandelen.

Op deze manier kan een therapeut in blended vorm werken aan het herstel van de cliënt waardoor deze een deel van haar regie kan terugnemen.

Ontwikkeling

Al onze producten worden in co-creatie ontwikkeld met onze naaste partners en therapeuten.

Hiermee kunnen wij garanderen dat er een aansluiting op de doelgroep is en zijn we nauw betrokken bij de effecten die onze producten hebben.

Alle software wordt ontwikkeld met hetzelfde gedachtengoed: autonome behandelingen die de therapeut ontlasten gedurende het behandeltraject.

Deze blended care aanpak zorgt ervoor dat cliënten, die onder behandeling staan bij een therapeut, zich ook naast de geplande directe contactmomenten kunnen blijven verbeteren. Een aanpak die tot nu toe zeer succesvol blijkt te zijn.

Visie

Wij geloven erin dat we in combinatie met slimme software en vaardige therapeuten een systeem kunnen ontwikkelen waarin iedereen altijd en overal direct toegang heeft tot efficiënte en betaalbare mentale gezondheidszorg.

 

Psylaris VR oplossingen zijn een aanvulling op traditionele therapie sessies met een therapeut, zorgend voor een intensievere behandeling zonder additionele kosten en vermindering van wachttijden.