Lees verder

‘s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking.

Kom jij werken bij het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG?

Spreekt het specialisme van behandelen van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking met bijkomende problematiek je aan? Zoek jij bij de specialistische behandeling naar maatwerk, waarbij je vanzelfsprekend met het netwerk van de jeugdige/volwassene samenwerkt? Wil jij deel uitmaken van een betrokken multidisciplinair team, dat veel waarde hecht aan leren, ontwikkeling, professionalisering en samenwerking? Lees dan verder!

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor expertisecentrum Advisium. Met meer dan 1100 deskundigen het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG. Je wordt onderdeel van onze vakgroep gedragswetenschappers. Deze vakgroep bestaat uit Orthopedagogen, Orthopedagoog-Generalisten, (GZ-)Psychologen, gedragskundig medewerkers, psychomotorisch therapeuten en speltherapeuten. Binnen de vakgroep zijn specialismen met betrekking tot specifieke doelgroepen ontwikkeld. De vakgroep gedragswetenschap werkt met de cliënten die bij ’s Heeren Loo woonachtig zijn, maar werkt ook vanuit de polikliniek.

Expertisecentrum Advisium is onderdeel van ’s Heeren Loo. Met ruim 1100 deskundigen zijn we het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de VG en LVG. We zijn een lerende organisatie, die oog heeft voor de professional die zich inhoudelijk wil ontwikkelen ten behoeve van de mens met intensieve hulpvragen. Daarom faciliteren we het lerend vermogen en de inhoudelijke gedrevenheid van professionals.