Lees verder

Nog nooit is emotionele intelligentie zo belangrijk geweest als nu, met veel mensen (en met name ook jongeren) gekluisterd aan hun schermen en bedreven in het “teksten” maar die tegelijkertijd nauwelijks nog met elkaar praten. Via de sociale media wordt alleen het psychologisch frontoffice versterkt, de sociaal wenselijke kant, het ‘liken’ en dit gaat ten koste van training in het psychologische backoffice, daar waar de diepere emoties huizen en waar het reguleren van deze emoties een opgave is die iemand kan behoeden voor psychische aandoeningen.

Juist nu is wetenschappelijk verantwoorde meting van Emotionele Intelligentie een belangrijk thema. De EQ-i 2.0® is in dit verband een waardevol en voor de psycholoog gemakkelijk inzetbaar instrument gebleken.

In een middag wordt u aan de hand van uw eigen EQ-i 2.0® profiel bekend gemaakt met de EQ-i 2.0® en de vele toepassingsmogelijkheden van de EQ-i 2.0® vragenlijst binnen uw praktijk of organisatie.

In principe worden workshops meerdere malen per jaar aangeboden. Incompany in overleg.

De workshops met open inschrijving worden gegeven op middagen van 13.30 tot 17.00 uur. De workshopleider (drs. Theo Bögels) zal tijdens de workshop de rapportages uitreiken en toelichten. Uw investering bedraagt € 175,00 inclusief scoring en rapportage van de EQ-i 2.0®. Bovendien wordt voor elke deelnemer een online account aangemaakt om de EQ-i 2.0® na de workshop direct binnen de eigen praktijk of organisatie te kunnen inzetten.

Datum

Voor data zie website www.penpsychodiagnostics.com of www.eqiq.nl

Locatie

Nijmegen of incompany. Voor meer informatie zie website www.penpsychodiagnostics.com of www.eqiq.nl