Lees verder

Pearson Benelux BV. is een internationaal netwerk van testuitgeverijen en staat voor ruim 60 jaar ervaring in het uitgeven en distribueren van wetenschappelijk onderbouwde psychologische meetinstrumenten om mensen van alle leeftijden en culturen mee te bedienen. In de oorsprong zijn onze producten gericht op Geestelijke Gezondheidszorg, Onderwijs, Logopedie en Human Resource management.

Hulp bij het verbeteren van het welzijn van mensen

Wij helpen professionals bij het verbeteren van het welzijn van mensen van alle leeftijden en culturen. Wij maken ons sterk om niet alles als een gegeven te zien, maar altijd verder te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Meer informatie over onze missie, visie en kernwaarden staat op onze website.

Pearson Academy

Pearson Academy zet zich in voor het juist toepassen van de testinstrumenten die we uitgeven, en het correct interpreteren van testresultaten door iedereen die ermee werkt.

De onderzoeksresultaten van testinstrumenten leiden tot diagnoses die een stempel drukken op de cliënt. Deze diagnosestelling is een precieze procedure. Daarom biedt de Pearson Academy trainingen aan die wij in samenwerking met de testontwikkelaars en bewerkers ontwikkelen. Op deze manier representeren de trainingen zowel de mogelijkheden als de beperkingen van een test in de praktijk.

Naast trainingen bieden we ook webinars, themadagen en congressen aan en delen we onderzoeksresultaten en achtergrondinformatie.

Op onze website staat een overzicht van de trainingen die we aanbieden, en nog veel meer informatie over Pearson Academy.

 

logo academy