Lees verder

Psyned – in het kort

Psyned helpt al 10 jaar cliënten aan een passende behandelaar, zodat cliënten snel verder kunnen. Wij werken hierbij samen met een grote groep behandelaars door heel Nederland. Psyned in een paar cijfers:

  • 10 jaar goede zorg.
  • 270 behandelaars.
  • 150 locaties in Nederland.
  • 120 behandelaars beschikbaar voor online therapie.
  • 165 (61%) behandelaars geven therapie in het Engels.
  • Therapie beschikbaar in 15 talen.
  • 30.000 cliënt contacten per jaar.
  • 47.000 behandelingen per jaar.

Ons doel

We weten dat het niet altijd makkelijk is om hulp te vragen. En als je dan toch de moed bijeen hebt geraapt, is het ook nog eens moeilijk om uit te vinden waar je de hulp kan vinden die precies bij jou past. Psyned wil de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker maken en de drempel om hulp te zoeken verlagen. Dit doen we door mensen goed te informeren over en adviseren bij hun mentale klachten. Desgewenst plannen wij direct – dus zonder wachtlijst – een afspraak in bij een psycholoog die bij hem of haar past.

Werkwijze

Cliënten nemen contact op met ons secretariaat. Dit is een team van jonge afgestudeerde (basis)psychologen en psychologen in opleiding die elke werkdag van 8.30 uur tot 20.30 uur met veel geduld en professionaliteit cliënten te woord staat. Door de psychologische achtergrond kunnen ze een goede triage doen en de cliënt van de juiste informatie voorzien.

Ze kennen al onze behandelaars en matchen de hulpvraag van cliënt met aangesloten behandelaars. Wie ons ook belt, je krijgt altijd een goed advies, ook als wij je niet direct kunnen helpen.

Wanneer wij wel kunnen helpen plannen wij een intake in de agenda van een behandelaar op een tijdsblok dat voor ons beschikbaar is of in overleg met de behandelaar. Vervolgens start de behandeling die je uitvoert volgens je eigen werkwijze. Jij krijgt als behandelaar van ons betaald en wij factureren de cliënt.

Samenwerken met Psyned

Wij zijn altijd op zoek naar psychologen die met ons willen samenwerken. Samen kunnen we meer cliënten helpen. Lees meer over de mogelijkheden op onze website of stuur een e-mail naar
zorgaanbieder@psyned.nl