Lees verder

Voor mensen met ernstige problemen in persoonlijkheid, gedrag en gezin

De Viersprong is een slagvaardige hoogspecialistische GGZ organisatie die in een groot deel van Nederland actief en sterk groeiend is. We bieden aan zowel volwassenen als jongeren effectieve behandelingen op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen .

Wij luisteren naar onze cliënt en nemen de tijd, hoe ingewikkeld zijn/haar problemen ook zijn. Want wij weten dat de problemen op te lossen zijn of hanteerbaar te maken. Als we op tijd ingrijpen, zijn problemen zelfs te voorkomen. Wij gaan hiervoor verder dan anderen om een duurzaam behandeleffect te bereiken. Onze behandelmethoden zijn bewezen effectief. Wij bieden het best mogelijke resultaat op basis van de laatste inzichten in het vakgebied. We behandelen cliënten thuis, ambulant, in deeltijd en klinisch. In toenemende mate voeren wij onze behandelingen uit in zorgcombinaties.

We ontwikkelen steeds doelmatigere behandelingen

Bij ons staat innovatie heel hoog in het vaandel. Door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelt de Viersprong via haar afdeling Research, Development en Education steeds doelmatigere behandelingen. We blijven dit permanent borgen via kwaliteitsmonitoring. Voor het volledige aanbod heeft de Viersprong het keurmerk TOPGGz Erkend

Voor meer mensen in Nederland de beste behandeling

We willen dat zoveel mogelijk mensen in Nederland de beste behandeling krijgen. Dat is nu nog niet altijd het geval. Het reduceren van wachtlijsten staat hoog op onze prioriteitenlijst, onder meer door het aanbieden van nieuwe zorgpaden en zorgpadvarianten. De GGZ in Nederland biedt nog onvoldoende effectieve zorg aan mensen met complexe problemen in persoonlijkheid, gedrag en gezin. Daarom delen we onze kennis over diagnostiek en werkzame behandelmethoden met andere zorgaanbieders in Nederland via training, opleiding, supervisie en kwaliteitssystemen (certificering en licentiëring). Kwaliteitssystemen bij een behandelmethode zorgen dat de kwaliteit en veiligheid van de behandelingen gegarandeerd blijven.

We bieden onze dienstverlening vanuit verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Bergen op Zoom, Den Bosch, Halsteren en Rotterdam.