Lees verder
Per 1 maart 2024 is de samenstelling van de ledenraad veranderd. Er zijn negen nieuwe leden benoemd en negen leden gestart met hun tweede periode.
Nederlands Instituut van Psychologen

De ledenraad heeft een belangrijke rol in de vereniging. Zij keuren bijvoorbeeld jaarlijks het jaarplan en de begroting goed en gaan onder andere in gesprek met het Algemeen Bestuur over het gevoerde beleid. De nieuwe voorzitter van de ledenraad is Lorân van der Hoeven: ‘We hebben een goede eerste vergadering gehad, waarin we hebben kennisgemaakt en rollen verdeeld. Tevens hebben we gezamenlijk stukken beoordeeld en vastgesteld, zoals het jaarverslag van 2023. Ik kijk er naar uit om deze energieke en ook kritische ledenraad de komende drie jaar voor te zitten, maar we zetten ons natuurlijk samen in voor het NIP!’

Een afvaardiging van de nieuwe samenstelling van de ledenraad. V.l.n.r.: Magda Rooze, Lorân van der Hoeven, Udo Nabitz, Eva Horn, Mariëlle van Heugten, Paul Kop, Noor Assmann-Schuilwerve, Joost Walraven, Marjan van de Laar, Maud van Aalderen, René Ravenhorst.

Meer weten?
Kijk op psynip.nl/ledenraad